Stichting tanteLouise

 

TanteLouise is een ouderenzorgorganisatie met 14 verpleeghuizen, een hospice en een geriatrisch revalidatiecentrum in de gemeenten Steenbergen, Bergen op Zoom en Woensdrecht. Daar zorgen wij voor mensen die niet zelfstandig kunnen wonen, meestal vanwege ouderdom of ziekten zoals Alzheimer of Korsakov. We bieden specialistisch verpleegkundige zorg, behandelingen en begeleiding bij mensen thuis. Ook kunnen ouderen bij ons terecht voor zinvolle dagbesteding.

Dat doet tanteLouise onder het motto: De beste zorg, waar thuis ook is. Met ruim 1.800 medewerkers en 600 vrijwilligers proberen we dagelijks 1.300 cliënten in onze verpleeghuizen en 3.000 cliënten in de wijken gelukkig te maken. Zorg, daarmee bedoel we niet alleen medische zorg, maar ook: fijn wonen, sociale contacten, lekker eten en dingen ondernemen.

 TanteLouise ziet dat mensen het gelukkigst blijven als ze zo lang mogelijk de touwtjes in eigen handen houden. Zoveel mogelijk zelf blijven doen. En deel blijven uitmaken van de samenleving. Als het even kan thuis, maar dan wel met de juiste hulp. Als dat niet meer gaat, in een van onze huizen.

Zo staat iedereen bij tanteLouise - elke dag weer - klaar om de beste zorg te verlenen. Liefdevolle, warme zorg. Waar thuis ook is.

Meer informatie lees je op de website van Stichting TanteLouise.