Inloophuis De Rose-Linde

 

Centrum De Rose-Linde is een plek waar iedereen die met de ziekte kanker te maken heeft (patiënten, ex-patiënten, mantelzorgers, naasten en nabestaanden) op een fijne manier met elkaar in contact kunnen komen en laagdrempelige ondersteuning krijgen. Onze getrainde vrijwilligers (gastvrouwen, gastheren en activiteitenbegeleiders) heten de bezoekers een warm welkom en bieden de nodige ondersteuning aan. De vrijwilligers worden gesteund door twee coördinatoren. Naast het bieden van een luisterend oor en ondersteuning organiseert De Rose-Linde ook activiteiten die de positieve gezondheid stimuleren: lotgenotencontact in een ontspannen sfeer, samen bewegen en samen creatief bezig zijn.

Zonder afspraak binnenlopen

Je kunt zonder afspraak bij de Rose-Linde binnenlopen. Je wordt ontvangen door een gastvrouw of –heer en kunt vervolgens aanschuiven aan de koffietafel om je verhaal te delen en/of in contact te komen met mensen die in een vergelijkbare situatie als jij verkeren. Heb je geen behoefte om te praten? Ook dat kan in de Rose-Linde.

Eén-op-één gesprek

Het is ook mogelijk om met een gastvrouw of -heer apart te gaan zitten voor een één-op-één-gesprek. Door een goed gesprek proberen we je ook bewust te maken wat jouw behoefte is en waar wij je mee kunnen ondersteunen.

Deelnemen aan leuke activiteiten

Naast een goed gesprek kun je bij De Rose-Linde ook terecht voor leuke activiteiten, zoals samen wandelen, fietsen, jeu des boulen, koken, bakken, schilderen, keramieken, bloemschikken of handwerken. Als je interesse hebt, kun je een e-mail sturen naar info@deroselinde.nl of bellen naar 06-41282046. Of bekijk onze website.